Najczęstrze pytania odnośnie systemu Autocopy

Dodano dnia: 15-04-2020 16:44:57

 

1. Jak obserwować wyniki na moim koncie?
 

Po dokonaniu wszelkich czynności związanych z podpięciem systemu pod Twoje konto, możesz już zalogować się na platformę MetaTrader 4, danymi które otrzymałeś od brokera rejestrując konto.

Najwygodniej jest zalogować się do platformy MT4 na swoim telefonie, aby móc w każdym momencie obserwować działania na Twoim koncie.

Pobierz Meta Trader 4 na iPhone

Pobierz Meta Trader 4 na pozostałe telefony
 

 

2. Czy mogę samodzielnie dokonywać transakcji na podpiętym koncie, czy mogę sam zamykać pozycje?
 

Możesz sam zamykać pozycję, natomiast prosimy nie dokonywać samodzielnych transakcji aby nie zaburzać pracy systemu.

 

 

3. Kiedy mogę wpłacać i wypłacać pieniądze z konta?

 

Wpłacać pieniądze na konto możesz w każdej chwili.

Wypłacać pieniądze z konta możesz również w każdej chwili, ALE! musisz wziąć pod uwagę to, co aktualnie dzieje się na koncie. Jeżeli są tam otwarte pozycje, a Ty wypłacisz większość depozytu to zaburzy to działanie systemu i może mieć nieprzyjemne konsekwencje. Dlatego, wypłacaj pieniądze w momencie kiedy na koncie nie ma otwartych żadnych pozycji lub będziesz pewny, że wielkość wypłaty nie zaburzy działania tych już otwartych.

 

 

4. Jeśli komuś nie zależy na koncie brokerskim w Royal i korzyści z tego płynących a chciałby odbierać sygnały w automatyczny sposób to czy może korzystać ze swojego dotychczasowego brokera np. IC Markets?

Niestety nie, jeśli chodzi  o to rozwiązanie to tylko broker Royal wchodzi w grę.

 

 

5. Co w momencie, kiedy z bliżej nieokreślonych przyczyn MT4 na VPS zostanie zamknięty a będą jakieś zamknięcia i otwarcia na rachunku? Czy po ponownym włączeniu MT4 system ,,wykryje'' że dana pozycja została już zamknięta i po prostu zamknie ją w innym miejscu ze stratą bądź z zyskiem?

 
Jeśli pozycja zamknęła się na TP, to nie ma znaczenia czy mt4 jest włączone czy nie, w obu sytuacjach się zamknie. Natomiast jak jest zamykana wcześniej, a ktoś ma wyłączony mt4 to w takim układzie jak tylko włączy mt4 to system zamknie transakcje. Warto jednak zaznaczyć ze zamknie niezależnie od wyniku. Innymi słowy - z obecnym wynikiem jaki będzie w momencie włączenia mt4.
 
 
 

Strona korzysta z plików cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane na Twoim urządzeniu. Więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj.

Zamknij